توضیحات

تهیه ی غذای سه سوته با پنه ریگاته
درست کردن غذاهای سریع یکی از بهترین ترفندها برای خانم های کارمند مخصوصا در روزهای پرمشغله آخر سال است. اگر شما هم زمانی برای درست کردن غذا ندارید می توانید این غذای سه سوته خارجی را امتحان کنید.
مواد لازم برای سس آلفردو :
کره یک چهارم پیمانه
خامه یک پیمانه
سیر یک حبه (خرد شده)
پنیر پارمزان رنده شده یک پیمانه و نیم
جعفری تازه یک چهارم پیمانه (ریز شده)
طرز تهیه سس آلفردو :
کره را در تابه متوسط آب کنید.
یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد.
خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قل بخورد.
بعد جعفری، سیر و پنیر را اضافه کنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید.
مواد لازم برای پنه ریگاته با سس آلفردو:
فیله مرغ 200 گرم
پاستا پنه 1 بسته
جعفری خردشده مقداری برای تزیین
تهیه پنه ریگاته با سس آلفردو :
200 گرم فیله مرغ را به صورت تکه های کوچک خرد کنید یا در روغن تفت دهید یا این که روی اجاق کباب کنید. حالا سس آلفردو را آماده کنید.
مرغ و سس را با هم مخلوط کرده و در تابه ای گود بریزید .
پاستا پنه را به روش معمول در آب بپزید و بعد از آبکش کردن به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پاستا به سس کاملا آغشته شود و تابه را روی شعله ملایم کمی حرارت دهید.
سپس جعفری خرد شده را روی غذا بریزید و سرو کنید .
نوش جان



نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.